Fredag..

Så var det fredag.. Har inga lektioner men hade naturligtvis behövt jobba med skoluppgifter.. Mina två stora uppgifter är att skriva en liten rapport (jag ska skriva om symaskinen) och att utsmycka ett offentligt rum. Vi är en grupp som har bestämt samma rum och utefter det rummet så ska vi göra var sin produkt som förhöjer rummet.. Vi har bestämt oss för ett rum på Campus som kallas för Andrum, det är ett rum som ska vara lugnt och skönt och man får gå dit och andas, eller be eller vad man vill göra.. Jag har inte riktigt kommit på vad jag vill göra.. Har lite små ideér.. Sen får vi lite "små" uppgifter utöver det..
Snart ska jag till Campus för att lunchdejta med S och S..

S.P ska tävla för första gången imorgon!
Jag hade jätte gärna velat följa till Jönköping å sett, men imorgonkväll ska jag, Anders, L, A och Z till Cloetta Center på GREASE! (med Måns Zelmerlöv).. Så jag hinner inte göra både och..
Men jag håller alla tummar jag kan få tag på för er skull!!!!

Näe skulle kanske ta å fixa mina sista grejer innan jag ska träffa S och cykla till skolan..

Hejhej..

Lääägenhet!!!

Jaaa.. Idag har jag varit och skrivit på mitt lägenhetskontrakt. Vi ska flytta till T1, inte så väldigt långt från där vi bor nu (mindre än tio minuters gångväg).. Vi är jätte glada.. Det är fortfarande en tvåa men större och med kök.. Det känns väldigt bra. Vi ska bara fundera på om vi ska tapetsera eller inte.. Vi får flytta in första juli.. Men har kvar denna lägenhet till sista juli.. Och jag har ju planerat att vara hemma i Lule i sommar, så Anders får ta å flytta och städa själv..

I dag har jag och Anders varit och sett dam fotboll Linköping mot Umeå, resultatet blev 0-2 till Ume...

Nu måste jag göra färdigt nästa uppgift som ska in i morgon.. Vi ska blanda naturen och geometrin.. det är inte lätt ska ni tro..

Har fått ont i halsen också.. trist.. jag som ska tävla i Jack ´N Jill på söndag, och efteråt så är det våravslutning. Jag vill ju dansa...

Får inget besök till helgen heller.. det är också trist.. =/

hejhej

Dans = Inspiration

For iväg på dansen med inte så höga förväntningar eftersom jag är lite depp idag. På dansen var det humöret som bortblåst och det var hur kul som helst.. När klockan närmade sig nio så började orken tryta, och då var det dags att åka hem..
Väl hemma så dämpar sig humöret igen.. Tur att man har nån hemma som älskar och bryr sig.

Ska gå och duscha och göra mig en smothie..

hej hej


..............

I söndags var det dans i Ljungsbro med Blender.. Det var en riktigt lyckad kväll.. Massa bra och roliga danser, och Blender är himla bra.. Trevligt sällskap var det också..
Det är bara synd att jag inte kan ta emot komplimanger, utan att tro att det finns en baktanke, eller att personer ljuger mig rakt i mitt annsikte.. Varför skulle folk göra det? Det är bara i hjärnspöken i mitt huvud..
Kvällen var ialla fall den bästa jag har haft i Ljungsbro..

Skoldagen var *piip*
Redovisade min torso, med känslan svek/kniv i ryggen. Hade satt en morakniv i ryggen på min torso och hängt svarta fjädrar innuti den.. Bilder kommer senare..

Känns konstigt att inte ha lust att fara och dansa.. Ska åka och se om jag får någon inspiration...

Lär väl märka..

torso utan känsla...

Var hos SB för spel och fest (de andra festade medans jag drack vatten).. Jag kände inte för fest igår så jag tog d lugnt.. Det blev Alias... S,S och P:s lag vann första ronden.. Jag och Anders kom tvåa och M och C kom ruskigt sist.. När vi skulle spela andra omgången så hade de andra druckigt lite mer, så jag och Anders hade lite försprång.. =)
Idag har jag jobbat lite på en uppfigt till MarSi, vi ska göra en torso ("kropp") av hönsnät och sedan ska vi ge den en känsla.. Har dock inte kommit på vilken känsla jag vill förmedla..

Snart ska jag på friträning och ikväll så blir det Ljungsbro och Blender.. Hoppas på en riktig trevlig kväll..

Ha d bäst!


Ringkudde

Ringkudde

Bruden önskade en ringkudde som pojken till pojken som hade hand om ringarna  som jag sydde. Monogrammet är samma som på deras inbjudan och på programmet.

Klänningen jag sydde till Brölloppet.

kl?nningen..

Länge sen sist..

Jo, jag vet.. Det var väldigt länge sen jag skrev i min blogg.. Men jag har haft så väldigt mycket att göra. Så jag har prioriterat andra saker än bloggen.. Så jag ska kortfattat skriva vad som har hänt den sista månaden..
Har haft besök av S från Borås, vilket var väldigt trevligt.. (du är välkommen när du vill)
Påsk:
Skärtorsdag: Möhippa för L som gifte sig på påskdagen.. Middag, vin, magdanslektion, frågesport och Strippa.. =)
Långfredag - Påskdagen: Jag  och Anders var i Luleå, eller i stugan med min familj.. Fick träffa syrrans nya stjärnskott.. Tog det väldigt lungt.
Påskdagen: Bröllopp. Det var väldigt kul.. Brudparet var JÄTTE fina! trevlig middag med diverse tal och så, fest efteråt med dans och dricka. Senare på natten var det Badtunna och bastu som stod på tur.. Väldigt lyckad kväll..
Annandag påsk: Jag fyllde 24år!!

Annars.. Jobbat, pluggat.. Dansat, letar lägenhet för fullt.. (har tittat på en idag, som vi jätte gärna vill ha)

Undrar ni vad som hänt i mitt liv annars, är det bara att fråga.. =)

Snart ska vi till SB för att chilla och dricka nån öl.. (får se d me ölen..)

Puss å kram på er..