Storhandling..

Idag lånade vi Anders firmabil för att kunna åka och storhandla.. Jag insåg att jag är ovan att köra en sådan bil med så dålig sikt..
Från att vi åkte hemifrån tills vi kom hem tog det 2timmar och vi var 2100kr fattigare men 8st påsar med mat rikare.. Så här ser vår storhandling nästa alltid ut, beroende om vi har bil eller om vi måste ta cyklarna.. Nu finns det iaf mat i kylen och frysen.. Tidigare idag gapade kylen tom, när jag var ledig och var sugen på nått gott..




dansen svänger upp och ner..

Igår skulle Zlips spela i Ljungsbro, men de var tvungna att ställa in så det blev Gamblers istället.. Jag bestämde mig för att åka iaf, hade ingen aning om vad Gamblers spelade för musik, så jag åkte dit med väldigt låga förväntningar..
Men ojoj vad kul jag hade.. bjöd upp ganska mycket men hade så himla roliga och mysiga danser.. En kille som jag och P träffade på Öland var där så vi fikade med honom och hans jobbarkompis i pausen.. Kul att lite "norrlänningar" kommer på besök ibland..
Jag blev tilloch med uppbjuden av en tjej som kom fram och sa: visst för du i fox? Njaeo, sa jag lite tvekande, mest kompisar som jag känner lite bättre.. Vet vem tjejen e så jag sa att jag kunde ju prova.. och det gick ganska bra, men nog var jag nervös och inser att det är svårt att föra så att den andra personen förstår..

Idag efter jobbet skulle jag på Lindykurs.. Till helgen är det läger med en amerikan som heter Andrew Sutton så jag kände att det var bra med lite mer uppfräschning av lindyn innan helgen, även om jag varit trött hela dan på jobbet.. Men ojoj vad jag ångrade mig att jag åkte.. Det var 3 killar och 5tjejer och det var katastrof!!!
Vi gick igenom ganska mycket basic för de tyckte att det behövdes.. Och JA vissa killar behöver verkligen det!! Om man går en medelavanceradkurs borde man ju iaf kunna dansa i takt!!! Jag säger int att jag är någon stjärna, jag fick också lite tips på vad jag skulle öva på och det var bra.. men annars kändes det som bortkastade 1,5timmar som jag hade kunnat göra annat på..

Nu är det dags att sova så jag orkar med lite utbildning innan butiken öppnar imorgon.. Plisséer står på tur imorgon!!

Förändring till det bättre??

Detta är en förebild som jag tog en kväll för någon vecka sen.. När jag ser den så funderar jag på varför jag inte var nöjd med håret som det var..







Nu ser jag typ ut så här (iaf när jag orkar piffa mig lite mer)




Jag trivdes egentligen med lite längre hår, men jag får väl ha tålamod att spara ut.. (tålamod+Lina=katastrof)

Övikshelgen..

Det går så himla fort när man har roligt.. Gjorde revbenen ont i helgen? Svar: JA!
Men jag åt ipren och smorde med zon, så det gick ganska bra och dansa.. Det var inte riktigt min vanliga danskänsla då jag visste att jag hade ont och ev skulle få mer ont om någon kille gjorde något konstigt.. Men på det hela gick det bra.. Jag tappade dock lite danssjälvförtroende på lördagen och satt ganska mycket, men de danser jag hade var riktigt bra...
Jag fick hjälp av både migsjälv och mina boendekamrater att inse att det är bara jag som kan förändra min danskväll..
Bilresan gick bra B körde oss säkert både upp och ner.. Vi hade en liten incident då det var en förare i en annan bil som inte borde varit på vägen, men han klarade det utmärkt, vi tjejer blev bara lite skärrade..
Det var kul att träffa E igen, det blir inte så ofta.. Roligt sovsällskap hade jag också.. Skratt, bus och eftersnack blev det förutom dans..

En bra helg som jag inte velat vara utan.. Nu dröjer det till slutet av januari till nästa Öviksmara, och den som lever får se om jag åker på den..

Nu ska jag nog gå till symaskinen innan jag går och lägger mig..


Nypiffat kök..

Idag har jag varit ledig så då bestämde jag mig för att göra en sydag av den..
Jag började med att sy grannens gardiner som hon bett mig om.. Sen sydde jag två fuskhissgardiner till köket.. Anders fick inte titta på tyget i förväg, då han har sagt att jag är gardinchef.. (det stämmer inte riktigt, men nu bestämde jag utan att han fick se i förväg) Han blev glatt överraskad och tyckte det var fint.. Jag är riktigt nöjd.. Bakat bröd gjorde jag i morse, men det blev inge bra.. Det jäste inte ordentligt och blev hårt på utsidan men mjukt på insidan.. tror jag fortsätter baka de bröden jag har gjort tidigare och som blivit succé..



Nypiffat vardagsrum..

Jag tänkte visa lite hur vi har gjort om i vardagsrummet och köket.. 


Detta är vardagsrummet före:




Detta är vardagsrummet efter:


(gardinerna är inte strykta, skulle bara kolla om det blev bra, och det blev det..)

Öviksmaran here I come!!

Kom hem för en liten stund sedan.. Har hållt min första medelkurs i bugg.. Det kändes sådär.. Jag började med ett litet fel, men kom på mig själv och rättade till det, jag hoppas att det inte förstörde allt för mycket..
Annars så gick d ganska bra tror jag.. Efter kursens slut kom en kvinna fram och tackade för en bra kurs och att det var så roligt att komma och känna sig välkommen och att man blev glad.. Det kändes väldigt roligt att höra.. =)

Nu måste jag duscha, packa och sova lite inför helgen.. Imorgon 06.30 blir jag upphämtad för att börja resan mot Öviksmaran.. 16 timmars dans på två dagar.. Ska bli väldigt roligt.. Kul att få träffa E igen..
Problemen är att jag har sovit väldigt dåligt de senaste nätterna då jag har så himla ont i revbenen.. jag kan knappt vända på mig och inte sova på höger sida (som jag alltid gör)..
Men jag hoppas verkligen att det ska gå att dansa, för jag vill verkligen det!!

Ha en trevlig helg!


Mörbultade revben..

Ingen som känner mig blir förvånad över att jag gör lite klantiga saker.. I lördags inträffade två sådana saker..
Jag åkte till Motala på lördagseftermiddagen för att se på tävlingarna, kände att jag ville det..

Stolarna i sporthallen hade typ "vajer" effekt. När man ska sitta på sitsen måste man trycka ner den och när man flyttar på sig så åker den upp mot ryggstödet.. (ja ni kan nog gissa vad som komma skall) =)
Jag satt och tittade på tävlingarna när S kom och jag ställde mig för att krama henne, när jag skulle sätta mig fanns ingen sits så jag satte mig på golvet med en duns.. :) Efter att folk sett till att jag inte skadat mig fick de sig ett gott skratt..

Det andra var egentligen inte lika "roligt".. jag stod inne på planen/golvet och hade jackan på första raden på läktaren. Mellan läktaren och golvet var en träpanel typ 1,5m hög..  Och för att nå jackan typ slängde jag mig över trärelingen och sträckte mig för att nå jackan och gjorde det.. MEN, jag dunsade i relingen på mina revben och fick en rejäl stöt.. Först trodde jag att nått var brutet, men insåg snabbt att det inte var så farligt..
Det kändes bara lite ömt, fram till idag, när jag får ont när jag rör mig mm.. Så jag går som värsta kryplingen med ont i revbenen och även i vänsterfoten pga hälsporren som kommit tillbaka..

Men nu ska jag försöka ta en tidig kväll för det är mycket som händer denna vecka!

Sov gott..

Lyssnar på sin egen kropp..

Det har varit grymt mycket som har hänt sen jag började jobba.. Ska egentligen jobba 30timmar i veckan, men det har överskridit med många timmar de här veckorna jag har jobbat.. Skulle egentligen vara ledig fre-tis nu, men e bara ledig lördag.. Men ingen annan att skylla än mig själv.. Men det sitter bra i börsen senare..
Idag är det tävling i Motala och mina kompisar ska tävla.. Jag hade tänkt åka dit med S och titta på tävlingarna.. Det är en A-D tävling, vilket betyder låång tävling, från typ 10-22.. De vuxna börjar tävla kring 18..
Men jag har frågat vad min kropp säger och den orkar inte åka dit..

Min mage har ont (av kvinnligt slag) och jag ska bara ta d lugnt idag.. Eller ta det lugnt på ett Lina sätt..
Nu ska jag äta frukost, sen ska jag göra en inventering i mitt tyglager, sen gå ner till stan för att se om jag hittar nå nytt fint tyg!

Ha en bra dag!

Brödbakning på morgonkvisten..



De flesta måste nog tro att jag har blivit helt knäpp.. Två dagar i rad har jag bakat bröd före klockan 12.00.. Imorse var bröden färdiga innan klockan 08.00.. =)
På jobbet har många med sig bullar och kakor, både köpes och hembakat, men eftersom jag försöker att skära ner på sånt, så ville även jag bidra med något.. Så jag bestämde mig för att bidra med nybakat bröd!

Anders är ledig idag och det hade varit väldigt skönt att vara hemma med honom, men jag börjar om 20min, så nu måste jag borsta tänderna, piffa lite och sen åka till jobbet..

Tjing, tjing