Idag bär det av mot Öland!!

Japp, så har man äntligen kommit till den dagen jag längtat så efter under hela våren..

Jag har jobbat färdigt som personligassistent som nattpersonal, och det har gått okey..

Jag har hunnit träffa U och S, men tyärr inte de andra tjejerna (vi ses när jag kommer tillbaka)!!

Jag ska åka vid 14-15-tiden idag och jag har inte packat klart än, och kom på att lite grejer måste tvättas.. (jag i ett nötskal, att inte planera i förväg).. Jag försökte sova en stund när jag kom hem, men jag låg bara och tänkte på alla saker jag måste komma ihåg att packa så jag insåg att det är bättre att jag fixar allt färdigt först, å så får jag försöka vila en stund innan jag åker.. Annars får jag kanske vila en stund när jag har hämtat S i Skelefteå (eller troligen inte, vi kommer nog surra till Övik), eller när vi hämtat S i Övik (inte om vi ska göra en repris på resan till Ö-viksmaran.. (=  )

Midsommar var iallafall riktigt trevlig.. Jag fick både ta det lugnt och dricka vin och öl... (jag, vet mamma, tjejer ska inte dricka öl..) Sol fick jag också och det var riktigt trevligt..

* Tack Ellan för att jag fick följa med!!

Nu är det packning som gäller..

Ha d så bra alla!

KRam KRam

Hemma i Luleå!!

Så nu har jag varit hemma ett par dagar, kom i tisdags..
Vad har jag hunnit? Träffa familjen å kusinen å hennes familj.. Varit i Boden med mamma och moster på skojakt.. Varit på stan me U och lunchat med Fia.. Jag skulle prova Bh:ar och hittade en för nästan 800kr!!! (blev lite snål)
Jag har hunnit vara på ICA Maxi tre gånger på tre dagar..

Under midsommarhelgen åker jag ut i skärgården med mina föräldrar och min moster och hennes man.. Min "kusin" kommer nog också dit.. Det ska bli kul.. jag har inte varit på ön på 7år.. så det är verkligen på tiden.. Jag missar midsommarfirande med mina kompisar (jag hoppas ni förlåter mig) men hoppas att jag hinner träffa dem under den resterande sommaren..

Om en stund ska jag iväg en sväng till min kusin som jag också ska jobba med nästa vecka... Nattassistent.. vi får se hur det går..

Om en vecka är jag påväg till dansveckan på ÖLAND!!!!!  *längtar*

Usch för att rengöra ugnen!

Idag har jag putsat alla fönster i lägenheten.. Och städat färdigt köket.. Jag fick städa ugnen två gånger för den var så himla skitig.. Min hyresvärd kan inte ha städat den på läänge...
Jag har packat.. och nej, mamma jag kommer nog få svårt med mina väskor i "mitt lilla rum" för jag har mycket kläder med mig..

Snart ska jag gå å sova.. Måste upp tidigt å fixa färdigt innan jag åker hemmåt.. Tåget går 9.05 mot Arlanda..

Kram Kram

Sov gott

Jobb och städ sista helgen i Linköping..

Nu är det sista helgen i Linköping för sommaren.. Jag åker hem på tisdag, och det ska bli riktigt skönt att få komma hem.. Men naturligtvis kommer det bli trist att lämna Anders här i Lkpg.. Men vi ses ju på mindre än två veckor när jag ska på dansvecka på Öland, och han ska komma första helgen och fira sin 25 årsdag.. Jag ska nog få med honom på första dansen.. .
I fredags jobbade jag på förmiddagen, sedan så sydde jag lite, solade och städade/plockade lite.. Det blev bio på kvällen: Pirates of the Caribbean. Den var helt okey..
Lördag:
Jobb från 10-16.. Riktigt roligt att jobba.. Hade en riktigt rolig och trevlig dag på jobbet.. sista dagen på tygfabriken innan jag åker hem för sommaren.. Fortsatt städning när jag slutade jobbet.. Vi orkade inte laga middag så det blev Ghingis till middag, Mongolian barbecue.. Det var riktigt gott.. När vi kommit hem så blev det Bend it like Beckham som vi spelade in från Fredagen.. Tidig kväll..
Söndag: Städning och packning av lägenheten.. Jag har städat nästan hela köket. Ska ta bakom spisen imorgon.. Har pratat med min syster i telefonen för att underhålla henne under hennes resa hem..

Imorgon: Fortsätta med köket, städa badrummet och putsa fönstrerna.. Måste oxå packa min resväska hem klar..

Kram kram

Prickig klänning..

Prickig klänning..

Detta är den prickiga klänningen jag hade på mig på festen.. Dock så är materialet linne/bomull så den blev ganska skrynklig..  Jag är väldigt nöjd med den.. Bara jag får bort ketchupfläcken..

Return to sender, adress unknown

Return to sender, adress unknown

I lördags morgon åkte jag och Anders till Skara, där vi var bjudna på 25 och 20års fest.. K som jag träffade i Oslo har fyllt 25 och hon och hennes syster hade slagit ihop sina födelsedagar och fixat en jätte fest på Stadshotellet i Skara..
Vi kom dit efter ett och hittade Stadshotellet där vi skulle bo över natten. När vi checkat in så gick vi ner för att träffa K och hennes familj som höll på att fixa det sista med dukningen. När de for för att fixa det sista hemma och hinna äta och duscha så tog vi en sightseeing i "stan". Allt var tyvärr stängt.. Men det fanns några butiker jag gärna hade gått och tittat i om det varit öppet.. Vi hittade en pizzeria där vi åt. Sedan så gick vi runt lite och hittade Västergötlands museum och ett ställe som hette Fornby, det var ett ställe där det var gamla hus som fanns för måånga år sen.. .Jag och Anders hittade oss en plats med trädgårdsmöbler där vi la oss och solade (och somnade) en stund.. Sedan så gick vi tillbaka till hotellet för att fixa iordning oss till festen.  På festen var det 101 gäster och ag och Anders kände ingen förutom K och hennes kille, Så K hade fixat så att vi fick gå på en förfest hos hennes kompisar som bodde granne med hotellet. Så dit gick vi och blev vänligt bemött och fick träffa några av K:s vänner.. När vi kom till festen så fick vi lappar där det på ena sidan stod våra namn, och på andra sidan stod en textrad, och man skulle hitta personen med den andra textraden som stämde.. Det var olika teman som man kunde ha till hjälp. På min lapp stod det: Return to sender.. Jag förstod direkt att det var Elvis, men det stod helt still på vad som skulle komma därefter..  Anders hittade sin bordsdam ganska snabbt ( det var en tjej som vi träffade på förfesten) och jag letade vidare efter min bordskavaljer.. Till slut så fick jag hjälp en som visste hur texten skulle fortsätta, och då kände jag igen att jag träffat den personen.. Och det var Anders bordsdams sambo jag skulle sitta bredvid.. Hans text löd: adress unknown.. Middagen var riktigt god, det var buffé.. Det var god mat och många olika alternativ att dricka. När middagen var slut så kom det in två killar som spelade akustiskt.. Det var väldigt trevligt.. Inne i festlokalen var det riktigt varmt, så det var trevligt att gå ut på balkongen (där det var ytterst lite svalare) och så och prata en stund.. Jag fick upp Anders på dansgolvet för några bugg.. =) sedan fick jag även dansa med en av K:s kompisar och hennes pappa, som var riktigt duktig på fox.. Klockan ett så var musiken tvungen att ta slut eftersom det var andra gäster på hotellet som ville sova.. Då bjöds det på korv.. Och jag som hade hållt min vitprickiga kläning ren och snygg, såg till att få ketchup på den.. =( Efter en stund gick vi upp en trappa och la oss..
Frukosten var riktigt god.. Och vid tolv träffade vi massa människor från festen för att ha picknick i en park.. många var slitna, och det var några som hade hittat på små tokigheter under natten  fick vi veta.. 
När vi åkte hem så vart ena tåget försenat, men tur var så var det vi skulle byta till också det, så vi kom hem, dock en timme senare..

Det var en riktigt trevlig helg och många nya trevliga människor som vi träffade.. Absolut roligast var att träffa K igen..

Jag i sittpuffen..

Jag i sittpuffen..

Ett bevis på att den går att sitta i.. Men eftersom jag bara stoppade den med tidningspapper till redovisningen så är den inte så jätte sittvänlig.. Måste kolla med Anders om han kan tänka sig att vi har den i vår nya lägenhet.. Då får vi nog köpa sådana frigolitkulor som är i saccosäckar..

Sittpuff

Sittpuff


Mitt projekt i "rummet och objektet" är en sittpuff. Det rum den gruppen jag var med i heter Andrum. Det är ett rum på Universitetet som man skall kunna gå till för att meditera, be, eller bara sitta och ta det lugnt.
För att inte bara göra en sittpuff, så ville jag få in en känsla i och därför har jag gjort 5st fickor på den övre delen av dodekaedern som har olika ytor i fickfodret. 2st har ett lurvigt syntet tyg och 3st har ett korthårigt strävt syntettyg i. Min tanke är att under tiden när man sitter på sittpuffen så kan man sätta ner handen i en ficka och ?pilla? lite, samtidigt som man tänker/mediterar.
Jag blev riktigt nöjd med puffen.. Men just nu tar den lite mycket plats hemma..