Helgen e här igen..

Å så skönt med helg..
Denna helg är jag ledig..

Ikväll ska jag ta hand om min sjuke pojkvän som har feber och ev reagerat mot något han e allergisk mot..

Imorgon är jag dubbelbokad på två fester, en afrikafest och en födelsedagsfest.. vi får se om vi hinner med båda..

I onsdags var vi och handlade.. Åhh.. så skönt att ha bil.. Vi åkte runt på Tornby och tittade i affärer, gick på IKEA, och insåg att de hade självskanningsapparater där.. =) Då vart jag lite förvånad..
Massa mat handlade vi också.. Ojojoj, vad pengar det gick..

men men vi kommer inte att svälta iaf..

Inlämnat!!!!

Nu är grupparbetet i marknadsföring inlämnat..
Nu är det bara att vänta till nästa vecka då opponeringen äger rum..
Efter många turer i gruppen och vissa som inte valt att hjälpa till, så har vi fått ett bra arbete.. Det finns vissa delar som jag gärna hade gjort bättre, MEN för nu så känns det bra.. (Bra jobbat jag och M!!)
Det känns verkligen som att jag har jobbat hårt med det, och det har varit väldigt nyttigt, då jag går i tankarna om jag kan tänka mig att starta ett företag, och det är inte lite man ska tänka på.. Men men, det är en annan historia..

Nu ska jag hem och äta, sen blir det storshandling, och vi har fått tillgång till bil idag, så det blir väldigt skönt...

Må gott.. det ska jag göra ikväll!!

kram

Packa ihop ett vardagsrum..

Igår efter nybörjarkursen så åkte jag för att hjälp A med att packa ihop hela hennes vardagsrum, då stångåstaden skulle slipa golvet imorgon och skulle komma 07.30.. så vid 21tiden kom jag till henne och vi höll på till ca 23.. (ojoj, om du skulle gjort allt själv.. *ler*) D var lite kul att packa, då man hittade olika småsaker, på oväntade platser.. *skratt* ungefär som i min "syhörna". Vi hade även lite problem med en glasdörr, den var alltid ivägen..
Jag hoppas verkligen att golvet blir jäätte fint nu!!

Seg kropp

Efter en inte så bra dans, så sitter fortfarande trött- och segheten i kroppen.. Försökte få den att försvinna med en promenad.. Den var skön, men åter i lägenheten e kroppen som spagetti igen..
Jag som har så mycket att göra idag..

men men.. jag får göra det bästa av situationen..

Luktar kvinnlig marinad..

Anders kommer på massa roliga saker att säga om mig ibland.. Detta fick jag höra när jag vaknade imorse; Åhh.. du luktar så gott. som en kvinnlig marinad.. ?! (bakgrundsfakta: jag sprutade lite parfym igår när vi skulle på melodifestivalen å fest me klasskompisarna)
Jag jämfördes med en "smarrig" köttbit som bara blir bättre med marinad.. *skratt*


Nu ligger vi i soffan och har lite svårt att ta oss upp.. Hockeymatch står på tvn.. Jag funderar på o jag ska ta mig till skolan och jobba lite.. E lite för seg för att gå på friträningen klockan tolv.. Väntar till Jannez i Ljungsbro ikväll istället..

kram kram

Helg!

Jag var inte så duktig i morse.. Jo, jag var färdig till åtta, men efter det så blev det massa andra saker jag gjorde tills klockan var halv tio.. då började jag me mitt skrivarbete.. D gick ganska bra..

Sen åkte jag till skolan.. Satte mig i metallsalen mellan halv fyra å halv sex.. så jag kom hem för en liten stund sen.. jag håller på att göra smycken i metall och plast.. Snöstjärnor ska det bli.. Det är till min skoluppgift..
Bilder kommer senare..

Ikväll blir det parmiddag hos S och P.. ska bli mysigt..

Imorgon jobb och melodifestivalen live..

Söndag blir det dans och kanske lite mer dans..

Plugg borde hinnas med någon stans där emellan.. vi får se hur jag får in det.. :)

Trevlig helg..

Grupparbete..

Usch för grupparbete, där det inte är alla i gruppen som gör vad de ska.. Och det resulterar i att vi andra måste jobba häcken av oss.. Men men.. nu sätter vi ner foten.. Varför ska X få ta del av det arbete som jag och M har gjort??
Vi får väl se vad det resulterar i.. Kanske stor kalabalik, men men den som lever får se..

Även denna morgon e jag uppe och ätit frukost innan åtta.. undrar om jag ska sätta mig å skriva klart grupparbetet eller om jag ska iväg till skolan och såga i metall.. hmm.. får nog bli grupparbetet först..

Ha en bra dag..

Före åtta..

Klockan har inte hunnit slå 08.00 än, och jag sitter med frukosten klar, och datorn påslagen.. Har bestämt mig för att sitta och skriva 1 1/2 timmar innan jag måste till skolan för lektion.. (önska mig lycka till)

Dansade igårkväll..
Ja, dansen kan få mig att att slappna av, och få mig att inte behöva tänka på allt som känns jobbigt.. Även om jag tvekade om jag skulle orka åka dit igår..

Ha en bra dag idag!

Kram

Tvingade mig själv..

(en liten ändring gjordes i detta inlägg, då jag inte berättade varför jag varit duktig *ler* )

Tvingade mig själv att sätta mig vid datorn en stund för att göra skolarbete.. Ska iväg och dansa snart, men fick några meningar ner på datorn iaf.. det går kanske åt rätt håll...

(Tack mamma)

Ork till skolarbete, vars finns den?

Jag har glömt att tacka min kära mor för allahjärtans dag presenten, å kortet från mormor.. Tack.. har dock blivit lite "anti" så vi köpte en kartong geléhjärtan och åt dem på onsdagskväll när vi hade myskväll.. För egentligen så skall det inte behövas en speciell dag som man visar att man tycker om någon..

Har suttit vid köksbordet sen kl:08.00 i morse.. Hade planer för att skriva på mitt grupparbete som måste göras.. Men orken finns inte.. Istället så surfar jag runt på internet och inte gör något vettigt..

Jag var hjälpdansare igår på en nybörjarkurs i å-hej, och även om det bara var grunderna, så blir jag så glad av dansen.. Det är så skönt när man ibland kan få bort de negativa tankarna för en stund..
Ikväll blir det kurs igen, då för min egen skull.. Har P och S som kursledare, så det blir bra.. =) Kul att få röra på sig och träffa sina vänner på samma gång..

Men men.. måste komma på ett sätt att få ork till skolarbete..

Grattis S och P

Idag har min systere förlovat sig..
Jag fick ett mms i förmiddags, med två händer med ringar på ringfingret.. Oj vad jag höll på att tappa hakan..
Sen så skulle jag ringa min syster och gratta, men ringde min mamma istället (blandar ihop deras nummer ibland) och frågar om hon pratat me min syster, men hon hade inte fått fram sitt mms; så jag halv försa mig.. Ringde en stund senare och pratade me min pappa som inte hade sett annonsen i tidningen, så jag fick guida honom till annonsen..
När mamma kom hem, så hade ryktet redan gått på "byn" =)

Grattis Fia och P!

...Du är ett monster...

Jahapp.. så underbar e jag, när Anders kallar mig för monster.. Fast d e egentligen inte så farligt..
Jag är riktigt duktig sockerberoende, och det är inte lite, utan MYCKET! Så varje kväll vill jag ha godis eller något annat gott.. Förra veckan bakade jag två sockerkakor.. Bjöd iof vänner och Anders också, men nog åt jag mycket själv..
Ikväll när jag ville ha något gott, sa Anders att jag måste sluta äta sötsaker, för jag har blivit ett monster, ett kak- och sockermonster.. ;) Om jag inte slutar småäta på kvällen säger han att jag aldrig blir av me d.. Han vill juh bara väl men Just nu vill jag bara HA GODIS!!!
Men men.. ska dricka lite vatten, och hoppas på att jag blir trött snart, så jag går och sover..

Sov gott..

Orkar inte många knop..

Orkar inte göra många knop.
Har många saker som behövs göras, men orken finns inte.. sitter vid datorn, eller läser en bok bara för att göra annat än det jag egentligen borde göra..
Sitter och drömmer mig bort, till vintern i Norr, till mina vänner som vet vem jag är, och jag inte behöver förklara saker för..
Tänk vad ett litet sms som det inte står många ord i kan betyda så mycket, och att denna person (U) prickar in dem just när jag behöver.. Det är så himla skönt..
Önskar bara att jag kunde göra likadant, med dem jag vet behöver..

Näe, nu får jag ordna upp min dag, ska ju jobba om 45min..

Mys ikväll..

Jobb och Jill Johnson konsert me Anders imorgon, sen blir d tjejkväll med melodifestivalen..

Ha en bra helg..

Boogart..

Den 12april spelar Boogart och Shake i Sundsvall.. Då ska jag dit!!
Ska åka med ett gäng goa linköpingsdansare.. Boogart har egentligen lagt ner som band, men har återförenats för en enda spelning 2008, och den blir i Sundsvall.. När jag fick chansen att följa me så var jag inte sen på tacka ja!
Ska bli så himla kul!!!

Möbelmässan i Stockholm..

Där skulle jag ha varit idag egentligen.. Hela vårt program är där och tittar, och vi har en monter där också..
Men jag bestämde mig för att inte åka.. Mår inte bra, orkar helt enkelt inte..
Jag var inte så imponerad förra året, så jag bestämde mig för att vara hemma istället..

(Jag bestämmer mig för att det var rätt beslut)

Ö-viks maran..

Nu har en ny vecka börjat, och jag har inte sammanfattat min danshelg...
På torsdag efter middagen satte jag mig i bilen med tre andra dansmänniskor bosatta i Linköping. Vi satte fart mot Bollnäs, där vi sov över.. Det blev lite ändrade planer då det blivit missuppfattningar om vilken vecka vi skulle komma, men jag och L delade den stora sängen medans U fick sova över oss.. Men oj vad han snarkade.. ;) L hotade me att spela in ljudet och då tystnade han..
Fredag:
Vi vaknade relativt tidigt på fredag och kom till Ö-vik vid två, så då handlade vi diverse nödvändigheter inför helgen och de andra gjorde sig hemmastadda i kvarterslokalen de skulle sova i.. L skjutsade mig till lägenheten jag, E och syrran skulle sova i under helgen.. Jag gjorde mig hemmastadd, duschade och var inte riktigt färdig när E kom, och jag fick höra att jag var tjej och tog lång tid på mig?!?! Grillad kyckling och (äcklig) potatissallad till middag, och sen till dansen.. Det var kö så vi kom in kring halv åtta, och jag drog ner E på dansgolvet direkt och så satte dansen igång.. Det var en trevlig kväll, och jag lyckades få tag i flera favoriter.. 1000 pers var det och lagomt med folk på dansgolvet..

Lördag:
Sov länge, och behövde gå till statoil då det inte fanns smör i killens kyl! E var inte så nöjd med den fullkornsbröd till frukost, så han köpte eget.. =)
Relaxavdelningen på paradisbadet blev det några timmar och vi satt i bubbelpoolen och vilade kroppen.. E ville inte åka rutchkanor så jag åkte två, sen fick d vara nog.. Hem för att byta om och syrran kom till lägenheten. Middag med huddiktjejerna som vi har lärt känna från marorna.. Sen tillbaka för de andra att byta om (för jag var faktiskt klar!) och sedan till dansen.. Vi var där innan dansen började, och jag träffade på en av mina favoriter från Ljungsbro som jag inledde kvällen me.. Jag satsade stenhårt i början av kvällen och det kändes i kroppen efter ett tag.. så när Fia inte hade nån energi så blev det fika, men sen så tog jag tag i dansen igen.. Hade blivit tipsad av L några killar som jag bara måste dansa me, och några fick jag dansa me, och ojojoj vilka danser jag fick.. Det blev ganska mycket gnuss, och det kändes lite ovant, men kul och mysigt.. Lördagen var det 1400 pers och det märktes för det var väldigt trångt, och många trampade fötter och armbågar..
Sammanlagt så var danshelgen riktigt bra och många roliga bugg och mysiga foxar.

Söndag:
Resa hela dagen mot södern.. Det blev ett middagsstopp i Valbo och J hoppade in i bilen.. När vi hade åkt en bit skulle vi göra ett stopp på ett Statoil, men istället för att svänga in där, så svängde vi på E4 norr, och fick en extra sväng på 3 mil.. =)
Kom hem vid 22 och var väldigt välkommen hem..

Summa summarum: En väldigt bra helg.. Kul att umgås me E under helgen och att Fia kom, även om hennes danshelg inte var lika bra som min..