Slutuppgift och portföljarbete

Nu är det slutet på denna kurs och det är egentligen massa att göra. Men jag har suttit och skrivit klart min hemtenta om textila material och tänkte att jag skulle göra ett litet avbrott.. Eller egentligen ska jag åka till skolan om en stund för att fixa lite grejer till min portfölj och sedan gå på en föreläsning om arbetsmiljö och hälsa, eftersom  jag är arbetsmiljöombud för våran sektion.
Har suttit med hemtentan i två dar och den var inte lätt. Men så fick jag lite jäklar anamma och så gjorde jag den klar..

Har kollat sommarjobb också, kommunens jobb inom hemtjänst, personligassistent mm ska in på söndag, så jag ska fixa färdigt det snart.. ska bara kolla några grejer.

Denna vecka är slutuppgifts redovisningarna och igår hade vi hela dan, och imorgon så har vi nästan hela dagen med, och jag har redovisa imorgon.
Portföljen ska in på fredag och den innehåller allt vi har gjort, lärt oss osv, och vi ska skriva text och visa skisser och produkter. Har inte så jätte mycket klar (hoppas jag)

Näe nu ska jag åka till skolan..

Hejhej

Slutuppgift- Strukturer som samverkar.

Slutuppgift
Min slutuppgift är sadelskydd.. Uppgiften heter strukturer som samverkar. Och vi skulle göra två likadana produkter med olika ytor och strukturer. Efter mycket fundering och lite diskussion med kompisar, så kom jag på att jag skulle göra sadelskydd, men jag ville göra lite speciella.. Så jag bestämde mig för att sätta spikar i.. Det blir lite skillnad med den mjuka ullen (har tovat och sytt ihop ullen) med de vassa spikarna.
Kanske inte något som jag brukar göra.. Och jag som alltid vill göra bruksföremål, fick för mig att jag skulle göra "skulpturer". Så jag kommer att göra ställningar så att de kan stå av sig själv..


Är huvudet dumt får kroppen lida..

I veckan har jag varit ensam hemma eftersom Anders har varit iväg med jobbet till Kvikkjok. Han kommer hem idag..
Jag har försökt få saker gjort i veckan.. Men det har inte lyckats så väldigt bra.. Har iof gjort färdigt min slutuppgift, spiksadelskydd.. Jaa.. jag vet att det låter konstigt.. men jag har tänkt att det ska vara som konstverk.. Bild kommer senare..

Igår så bjöd jag på våfflor till Sanna och Sandra (det är våffeldagen på söndag, men då e d massa dans så då hinns det inte) till lunch, sen gick vi en sväng på stan. Jag har ju insett att jag behöver finskor till bröllopet (måste kanske sy klänningen också), men jag hittade inga just då..
På kvällen fick jag besök av Annika.. Vi såg tv, och Masjävlar (vi missade den förra veckan).
Lyckades göra en "dum Lina grej". Jag skulle poppa poppcorn och när de var färdiga skulle jag hälla dem från kastrullen till bunken. Men lyckades lägga min arm på den väldigt varma kastrullen, och lyckades få ett snyggt ovalliknande brännmärke på armen.. Ont gjorde det också..
Men som jag brukar säga: Är huvudet dumt, får kroppen lida.. Jag hade iaf en trevlig kväll..

Ska jobba snart..

Helgens festande..

Helgens festande..

Så här såg jag ut när jag skulle på 70-tals kravall med discotema: Goldfever. Jag ser mer ut som en hippie, men utklädd var jag ialla fall. Vi var först på korridorsfest hos A, sen for några på kravall och vissa åkte till HG eller flamman. Det var en helt okey fest.. Det var ganska lite folk när vi kom till kravallen, men det kom fler ju längre kvällen gick..

På söndagen var det friträning med buggen, och det var jag på, men lite seg var jag..
Sen så fick jag träffa Anders som inte har varit hemma på hela helgen, och som i veckan åker iväg igen.. Men men.. då kanske jag får plugga ordentligt...

Jag hade iaf en riktigt *piip* dag igår.. Självförtroendet i botten, men idag försöker jag att klättra en bit upp..

Har vart vaken sen sju, å faktiskt pluggat.. men nrä jag var färdig med det jag skrev, så blev jag lite rastlös, och började med annat.. tex skriva blogg.. Måste göra något mer vettigt innan jag åker till skolan på styrelsemöte..

Hej hej!

Sektionsutbildning och sen 70-tals discofest!

Igår var det knytis med dansklubben, och det var en trevlig tillställning. Vi hade egen mat med oss, och så var det underhållning  med musik och så.. Trevlig danskväll, Scotts var väldigt bra igår tyckte jag..

Har varit på sektionsutbildning idag.. Det var en bra och lärorik dag.. Jag är vice ordförande i vår sektion så jag tyckte att det gav ganska mycket..
Nu vilar jag lite och sen ska jag till A på middag och hennes korridor ska ha korridorsfest och sen blir det till Kårallen för Goldfever (70-talsdisco fest) Är lite seg och så.. Men jag hoppas att det blir en bra kväll..

KRam till alla!

Ny dag, nya möjligheter...

Blev väckt av min syster, vilket var bra, måste upp och läsa mina rapporter..
Ja, syrran, jag lyssnade...
Ännu en dag med sol, och vår!!
E int bra i ryggen/axeln än.. måste kanske kolla upp ngn..

Ny dag, nya möjligheter,....

Vår i Linköping!!

Skulle gå till biblioteket för att försöka läsa kompendiet om skapandeprocessen.. Men hamnade mitt emellan lägenheten och biblioteket på en parkbänk. Det var soligt och fint väder och det var grönt gräs på området..
Pratade med min syster som var i Lule i slask, och jag satt och solade på en parkbänk..
Hämtade Erik (Anders bror) som kom på besök för att se hockey ikväll..
Det gick ju dock inte så bra.. *suck*

Har fått en konstig låsning i en kota, så jag kan knappt vrida huvudet åt vänster så gör det ont.. Kände det igår på dansen men trodde det skulle gå över.. Men natten var lite svår, eftersom varje gång jag ville vända mig så gjorde det ont.. Men det börjar bli lite bättre nu..

Måste börja ta tag i mitt liv nu.. Har så himla mycket att göra i skolan och annat (tex klänning till brölloppet mm) men det blir inget gjort... måste läsa rapporterna om skapande processen till onsdag..

ska nog lägga mig snart, å stiga upp tidigt för att hinna lite imorgon..

kram kram

Bra helg!

Igår så jobbade jag hela dagen.. Sen så var vi på schlagerfest... Vi fick betygsätta varje låt 1-10,och vi fick ge samma poäng till flera låtar.. The Ark vann även hos oss..
Jag tycker att låten e bra, men jag tyckte oxå om Sanna Nielsen, vågar du, vågar jag. och Måns Cara Mia var okey..
Sen gick vi ut på NH en stund..

Idag har det varit dans för hela slanten.. Först mellan 13-15 så var det friträning och sedan så var det dans i Ljungsbro till Casanovas. Jag har hört dem en gång tidigare och det var på Öviksmaran, men då spelade de med Blender och Perikles, och blev då inte så högt rankad. Så jag var positivt överraskad av dem.. Vissa saker var lite irriterande,. Tex att de hade musik på datorn som de spelde samtidigt som de spelade, och det hördes eftersom datorn hackade lite och lät lite mysco.. Stängde av sig gjorde den oxå..
Dansade inte varje dans, men hade en trevlig kväll..

Nu ska jag snart gå och sova..

Dansa, dans, dans

bild hemifrån..

bilder hemifr?n..
Nu har jag fått frågan varför jag inte skrivit blogg på hela veckan.. Jaa.. svaret är att jag inte riktigt hunnit eller orkat faktiskt.. Jag var i Luleå förra helgen, och det var riktigt skönt. Här är en bild på mig när jag tog promenad på isen både söndag och måndag. Det var lugnt och fridfullt och riktigt vinter/vår härligt!!
Kom hem måndagkväll till ett regningt Linköping.

Tisdag: var på skolan, storhandlade på Ica Maxi, såg en liten stund av BK Derbys träningsmatch mot LFF (nej inte lule), sen blev det motionsbugg och sen buggkurs..
Onsdag:Jobbade eftermiddag, sen var jag och en tjej från klassen och kollade på en lägenhet som hon har tagit.
Torsdag: Jag och Anders firar 5år!,
Fredag: Lunchade med Sanna och Sandra och åt buffe. Sen så jobbade jag eftermiddag. Såg så ska det låta..

Tankar:
jag har ganska mycket att göra i skolan.. Har skrivuppgifter, ska läsa flera rapporter och måste komma på vad jag ska göra för slutuppgift. Vi ska göra två varianter av samma föremål, där ytorna är olika.

Så nu var det lite uppdatering från mig..


Islax i statsparken

Islax i statsparken

Igår så var det Thorleifs i Kalix. Det var tydligen nån nostalgikväll, de spelade bara massa smörlåtar.. Det var nästan inga bugg, och om det kom någon så var det svårt att urskilja.. Jag fick i alla fall dansa med min far, jag bjöd upp mammas kusin (som åkte med oss) och sen så hittade jag några till att dansa med. I torsdagskväll så var jag med min familj på buggträning, och då träffade jag på några män som jag dansade med eller som min mor och syster dansade med. Så dem försökte jag få dansa med under kvällen. Sofia ska tävla KM, med en man, som jag passade på att dansa med under kvällen. Vi kunde roa oss med att såga bandet och många som var på dansgolvet.
Hade en okey kväll under de förutsättningarna som var.. Satt och skrattade för mig själv.. Jag fick ialla fall dansa till: Grååt inga tårar!!! det var kvällen höjdpunkt.  =)

I dag var tanken att jag och mamma skulle på stan, men hon har blivit sjuk, eventuellt halsfluss och feber, så hon fick stanna hemma. Jag tog med mig Magnus istället, (det var väldigt länge sen vi sågs.) och tog en fika och snackade.. Trevligt hade vi.. Vi gick till stadsparken och såg vad de hade gjort för årligt isdjur som rutchkana.. Detta år blev det en lax.. Rutchkanan går från huvet och bak längs kroppen.. Vi testade aldrig den eftersom det var barn som var där och åkte..

Om en stund blir det middag hos mormor och sen ska vi till Kickis nya lägenhet, å så blir det till att dricka lite vin och prata tjejsnack.. Troligtvis utgång på det!

Jag har det så bra här i det fina vintervädret utan stress och sånt..

KRam Kram

Hemma i Lule!!

Så nu är jag hemma i Lule över helgen.. Jag överraskade min mamma ganska rejält... Pappa, sofia, moster å några till visste att jag skulle komma.. Men min mor fyller år i morgon, så jag tänkte att jag skulle överraska henne, och nog blev hon överraskad.. glad också..

Det blev middag, och sen så hade de planerat att åka på torsdagsdans (typ friträning) med deras klubb Luleå bugg och swing. Jag fick haka på, och det var väldigt roligt att dansa hemma, både med nya och gammla ansikten.. Det var kul när jag fick kommentarer som att jag var duktig, och att jag har gått frammåt... Men det vore väl för hemskt om jag inte gått frammåt  någontingpå cirka två år..

Jag träffade Melissa, sångerskan i Zlips på Kallax (vi hade åkt samma flyg till Lule) och de skulle spela på Cleo ikväll.. Men jag fick inte med mig någon, och jag hade känningar av knät när jag dansade ikväll, så det är väll lika bra att skippa..

Mina föräldrar har nog lurat med mig till Kalix imorgon, till Thorleifs.. Det är ett band som spelar riktig dansbandsmusik!!  Med lite "mognare" dansare.. Jag kommer nog vara garanterat yngst, men mamma fyller ju år så jag ta på mig dansskorna och vara glad.
Mina linköpingsdanskompisar ska till Stockholm och dansa till Blender.. (jag är bara lite avis på dem)..

Skönt att vara hemma ialla fall!!