DM

I helgen hade vi DM i Borensberg.. Jag var utsmyckningsansvarig och hade ansvar för hur lokalen såg ut.. Jag hade fixat blomsponsring och sytt lite dukar och grejer att smycka med.. Anders ska ladda ut bilderna från kameran så ska jag lägga ut några.. Jag kände att det var viktigt att det såg bra ut och eftersom jag inte har varit på så många tävlingar så var jag lite nervös.. Och lite mer petig och pedant än vad jag brukar vara..
Det fick jag även höra udner fredagskvällen.. =)
Lördagen gick bra och jag var funktionär och hjälpte till under dagen.. Jag blev dock lite sugen på tävla, så jag ska försöka göra någon amatörtävling nästa tillfälle som ges..
Hela DM gick jättebra förutom ett blommarangemang som föll i backen.. Men vi blev inte skyldiga blommaffären något så det var bra..

På lördagskvällen träffades vi några av funktionärerna för middag och efter det fortsatte vi för lite mer dricka..  Det var en jätte trevlig kväll med goda vänner och mat..

Svårt att blogga..

Jag har jättesvårt att blogga nu för tiden.. Jag har massor i huvudet som jag skulle kunna skriva men inget kommer in i bloggen.. Det är som att jag inte riktigt orkar ta mig in till bloggen, även om jag sitter mycket vid datorn..

Jag har iaf 3 arbetsdagar kvar på AH:s.. måndag, onsdag och torsdag nästa vecka.. Det känns både skönt och väldigt trist.. Det sköna är att det är otroligt jobbigt psykiskt att vara på ett ställe där man inte är önskad av butikschef och de högre cheferna för att jag inte passar in i gruppen.. (?)
Det som blir så konstigt är att de i "gruppen" jag jobbar med säger till mitt ansikte att det funkar så bra att jobba tillsammans nu.. Så det känns otroligt konstigt..
Olustigt är också ett ord i sammanhanget.. Alla vet att jag ska sluta, men ingen vågar säga ngt om det.. Det är som att de leker struts (sätter huvudet i sanden tills allt är bra) och kommer från sanden när jag har slutat för då behöver de inte bry sig om mig..
Det tråkiga är att jag verkligen tycker om arbetsplatsen, arbetsuppgifterna, kunderna, tygerna och allt vi säljer.. Det är något som jag kommer att sakna.. Det lite stressiga men ändå få hjälpa kunden så att de blir nöjd..

Nu måste jag komma fram till vad som händer i framtiden.. Jag har små tankar men vet inte om de är genomförbara.. To be continued.. :)


2009

Januari
Jag hade ett nyårslöfte att inte äta godis på 6månader. Jag kom tillbaka från jullov i Luleå. Jag redovisade ett vävprojekt som jag hade i skolan.. Jag fick veta att jag inte fick mer jobbtimmar på Tygfabriken.

Februari
Jag var som utställare på möbelmässan i skolans monter och partade med F och två Irländare (?) och var på syntkväll!! Jag hittade ett körkort + bankomatkort och blev rikligt belönad för att jag letade rätt på ägaren.

 Mars
Mamma fyller 50år!! Jag skriver på min uppsats Slöjd, hantverk, konsthantverk och formgivning. Det är danstävling i Linköping och det går mycket bra för klubben.. Vi firar även S 25års dag..

 April
Jag återupptar vänskapen med Östen, vävstolen på skolan för att göra mitt examensarbete. Jag fyller 26år och firar hemma i Lule med påsk.

 Maj
Jag jobbar för fullt med mitt examensarbete och äntligen är utställningen på Östergötlands länsmuseum. Jag får besök av min familj och får även veta att jag ska bli moster.

 Juni
Avslutningsmiddag med klassen. Jag och Anders åker till Stockholm och träffar E för att se Bruce Springsteen och de ser även fotboll Sverige- Danmark. Jag åker uppåt för Bröllop där A-K och D gifter sig och hälsar samtidigt på Fia i Vännäs. Firar midsommar utan älsklingen i Lule med familj och vänner. Jag får arbetsintervju och jobb inom en vecka på AH:s gardiner i Linköping. Dansvecka på Öland. Anders fyller 27.

 Juli
Dansvecka på Öland. Jag får börja äta godis igen. Tillbaka till Lule för att jobba på städ. En veckas semester i Kiruna med Anders familj.

 Augusti
Åker tillbaka till Linköping för att börja på nytt jobb..

 September
Orsakar revbenssmärta genom att vara Jag (klantig), åker till Öviksmaran och dansar med smärtande revben. Var på Lindyläger i Linköping med Andrew Sutton, grymt roligt läger. Håller medelkurs i bugg.

 Oktober
Jag och S var på tjejkväll och lyssnade på Niklas Strömstedt. Försökte göra ngt åt min tidsotimism.. Försöker att hitta tillbaka till min kreativitet genom att sy gardiner, väskor mm..

 November
Långweekend i Stockholm med Anders.. Vi får bo hos S.L.. Vi går på musikalen Cats, träffar vänner och lite shopping.. Går även på ett hemligt uppdrag. Jag var med på en skojtävling i bugg i klubben och kom 3:a..

 December
Jag och Anders förlovar oss 5:e december. Jag köper en grymt fin gran i plast. Jag får veta att min provanställning inte skall förlängas. Fia fyller 30år! Jag får komma hem till familj och vänner och Jul i Luleå.. JAG BLIR MOSTER!! Till Joel. Jag och Anders firar nyår i Örebro genom att gå på bröllop, då E och M gifter sig.


Nytt år!

Jag har inte skrivit på länge.. Men det känns som att jag har träffat de flesta som läser här iaf och de har blivit uppdaterade..

Julen hemma var bra.. Jag hann tillochmed att bli moster även om "sixten" skulle komma i mitten av januari.. Det blev ingen Sixten utan en Joel.. =) Moster längtar så himla mycket till att få träffa honom..

Annars så är det mycket mer snö än vanligt här i Östergötland.. -15 som kallast tror jag.. Och så får man höra om -30 hemma.. Nog känns det skönt att få lite svalare, men längtar ändå hem..

Jag ska se om jag kan få ihop några tankar från 2009.. kram kram