Dans med en skåning..

Dans med en sk?ning..

En bild från fredagens dans.. En av de nya killarna jag fick chans att dansa med i helgen.. Mycket trevlig och rolig danskille.. (Ja, vi är svettiga, och jag är inte så bra på att fotograferas när jag dansar..)
Denna bilden hittade jag på sportdansklubben.. finns fler bilder från helgen där..

Stora Dansfesten!!

Torsdag och fredag har jag haft redovisning på rapporten jag skrev om symaskinen. Vi har suttit och lyssnat på allas rapporter och åsikter om dem.. Det känndes tungt i huvudet i slutet, men jag vet att det är bra, eftersom jag ska skriva B och C uppsats.. Så det är en bra träning.

I helgen har det varit Stora Dansfesten i Linköping.. På fredag så kom S, P, S och C till mig med indisk mat som de hade köpt på vägen hit.. Det var gott, festande från vissa av gänget (själv tog jag en cider till maten, sen fick det vara nog) och så tog vi oss till Folkets Park där  där danserna skulle vara. Inne i Cupolen var det Black Jack och Streaplers och i Rotundan var det Zlips och Bhonus. Jag var i Rotundan hela kvällen, med några stop ute i friska luften för att svalka lite..
Det var en riktigt trevlig kväll och jag dansade med några nya killar (de flesta riktigt duktiga och roliga) Det var riktigt varmt inne i Rotundan, och väldigt svettigt blev det.. Det var en toppen kväll, och jag ville inte sluta när de stängde..

Lördag:
Jag skulle plugga var tanken,men det blev diskning av gårdagens middag lite städning och sedan tog jag mig en promenad till stan, där jag stötte på många dansmänniskor som gick en sväng på stan innan dansen skulle börja senare på kvällen.. Träffade även B och hennes syster som jag inte träffat sedan förra sommaren på folkhögskolan.. Det var roligt att se henne igen.. Det var bara att åka hem och fixa iordning sig för kvällens middag och dans.. P, S och C kom och killarna började med maten (tacos) och tjejerna fick inte göra ngt alls. S och F kom, och vi åt middag.. Sen tog vi oss till Folkets Park där vi spelade kubb mot ett gäng från Örebro, och vi vann två av två matcher.. Sen så var det dags för dans.. Hade även igår en trevlig kväll, med några nya dansare.. Kvällens dans stod Blender och Wahlströms för i Rotundan, och inne i Kupolen Drifters och Mats z Bladhs.. Det var mer folk i Rotundan på lördagen och mer knuff och fötterna var i fara hela kvällen.. Personligen tyckte jag inte att det var lika varmt igår.. Men även denna kväll var trevlig.. Det var mer folk och det betydde att jag inte hann dansa med alla jag ville.. Men de flesta ska ju till Öland i sommar, så jag får nog chansen att dansa med dem då..

Idag måste jag försöka plugga.. Redovisning på fredag.. Sen är det sommarlov..

Kram kram

Öland i sommar!!

Igår fick jag äntligen veta att jag får åka till Öland på dansvecka.. E så himla glad.. For på dansträning igår och strålade som en sol.. Det var riktigt kul att dansa igår..  Jag hoppas på en riktigt trevlig danshelg i helgen.. Då är det Stora dansfesten i Linköpings folketspark... Det ska bli väldigt trevligt.. Vi ska träffas några innan och äta och ha det trevligt..

Anders åker hem till Lule i kväll.. Men jag har redovisningar både i morgon och på fredag, så jag får stanna hemma.. Men som sagt jag tar tillfället i akt och dansar hela helgen..

Sommarjobb är fixat  nu, ni kommer att kunna se mig sälja tyger i juli och början av augusti.. Jag kommer även vara lite (sovande) personlig assistent...

Nu känns det som att det håller på att lösa sig, men fortfarande spökar det lite..

Tiga är inte alltid det bästa sättet att vara en vän på..

Fick lite hjälp av tjejerna under middagen (som jag hade gjort, helt veg, ganska stolt över mig själv.. ) att klura lite på min sitt puff.. har inte riktigt kommit fram till bästa lösningen, men det känns som det är på god väg..

Snart kommer Anders hem och då får jag pussa lite på honom, innan han åker norrut, och jag åker till skolan..

Hejhej

Måndag..

Sydde en klänning idag.. Har inte haft någon lust att göra mitt projekt.. Har kommit på vad jag ville göra, men behövde lite hjälp av min handledare som jag skulle träffa idag..
Har haft besiktning på lägenheten idag.. får se om vi måste betala för ngt..

Träffade min handledare, och jag blev inte alls något klokare.. Väldigt less var jag när jag gick därifrån.. Min handledare var inte alls intresserad av hur jag ville ha det, utan mer vilka idéer han hade..
Vet inte riktigt hur jag ska lösa det här...

Jag har lagat paj idag... E stolt över mig själv.. brukar inte laga några arbetsamma middagar..
Gott var det oxå..

kram kram

SOF- helg

I helgen var det SOF (studentorkester festivalen) i Linköping/ Norrköping.

Onsdag:
Jag och A köade på Universitetet i två timmar för att få plats i de två bussar som var gratis till Norrköping, det betydde att vi hade förtur på bussarna hem också.. Det var en trevlig kväll.. Träffade lite folk man kände, men jag känner ju tyvärr inte så många här i Linköping eller Norrköping. Nytt folk träffade vi också..

Torsdag:
Party hos M med klasskompiar mfl. Sen drog Jag, Anders, A och K till folketspark på SOF i Lkpg.. Massa disco och coverband.. A och K lekte sumobrottare..

Fredag:
Anders shoppade, lunch å stan, bestämde tapeter till nya lägenheten..  Jag och tjerna åkte till Lambohov till D:s kompis.. D var en lugn och trevlig kväll.. Jag och A åkte på SOF och kikade och lyssnade på några band en stund..

Lördag:
Kårtege, med massa orkestrar och olika byggen.. Temat var USA.. så det var olika tolkningar på det.. Vi satt i gräset och tittade på alla som gick/åkte förbi.
Grillfest hos Å och J, väldigt trevlig fest..
Manchester förlorade mot Chelsea i FA cupen, så Anders var lite bitter...
Sedan så åkte jag, Anders och A till SOF.. Träffade nya och gamla bekanta.. =) Trevlig kväll..

Söndag:
Lång sovmorgon.. Lugn dag, städning.. Jag och Anders såg fotboll.. Derby vann med 4-0 mot Dagsberg.. Lugn tv-kväll..


Rapporten är inlämnad!!

Kwak

Nu är rapporten äntligen inlämnad.. Jag tror att jag är ganska nöjd med den. Men jag blir så "hemma blind" när jag skriver.. Jag har svårt att läsa den och granska kritiskt.. Tur att jag har fått hjälp av min älskade syster!! (TACK!!!!)

Igår skulle vi ha en trivselkväll med våran sektion (vårt program) men de personer som kom var (nästan) hela nya styrelsen (5 av 6) plus 1 (och hon tillhör den gamla styrelsen).. Så lite misslyckad kväll kan man tycka.. Men vi gjorde det bästa av kvällen, grillade, (blev nästan bortkörda), gick till K en stund (då jag satt i telefonen läänge med P). Sedan gick vi till studentpuben Ville Valla, för att fira att (alla utom K) har lämnat in sin rapport.. (K har någon vecka till på sig). Vi fick besök av N och satt och pratade, provade massa nya öl/cidersorter.. Jag fick höra om en öl som hette Kwak och jag borde testa.. Så det gjorde jag.. Då frågade hon om jag hade druckit kwak tidigare, och det hade jag ju inte.. Då sa hon att hon behövde min vänstra sko, och jag såg ut som ett frågetecken.. N förklarade att glaset är så speciellt att man måste ge sin vänstra sko som pant.. så det var bara att ta av sig skon och lämna in den.. Bevis på allt så var jag ju tvungen att ta kort.. =)

Idag har jag en slö dag.. ska bara ta det lugnt (utan dåligt samvete) för att nästa vecka försöka ta tag i mitt projekt..

Imorgon Eurovision song contest!!! Vi får besök av mina danskompisar.. super trevligt ska det bli...

Kram kram

Dans och Rapport..

Det är så himla avslappnande att dansa..
Jag behöver inte fundera på de problem jag har, eller skolan, eller om jag får något jobb i sommar..
Igår var den dans till Zlips i Ljugsbro. Det var trevligt å kul.. Dansade mest med "kändisar" och endast en ny kille.. Vilket jag började ångra efteråt.. Varför tar man inte chansen att bjuda upp någon av de "nya ansikten" som kommer till Ljungsbro, när man får den? Kanske lite blyghet eller att man är rädd för att inte känna sig duktig nog..
Jag grämer mig inte så mycket om det, för man ska ju inte gå och ångra sig, då blir det bara jobbigt.. Jag hade ialla fall en trevlig kväll med massa roliga och mysiga danser.. Men nästa gång ska jag försöka hitta några "nya ansikten".. Det blir nog på dansfesten i Kupolen om tre helger.. Får samla mod tills dess..

Annars då?
Jag och Anders tog det bara lugnt och då gick vi på en inflyttnings fest hos en Lule kompis.. Väldigt trevligt.. Många basketmäninskor var det där, och Å försökte värva mig till deras lag nästa säsong..

Skriver rapport i veckan.. Ska lämna in på torsdag, så jag kommer inte skriva något här förrän den e inlämnad och klar.. borde inte skriva detta, men just nu har jag lite dåligt med motivation.. 

kramkram 

Bra helg..

Så nu är det ju nästan mitt i veckan och det känns som att jag varit ledig många dagar.. Det har jag ju i och för sig..

I lördags så var vi på tapetjakt.. VI har ju fått lägenhet och ska tapetsera om i vardagsrummet, kanske något annat rum också.. Det var ganska svårt att ta ett beslut eftersom jag och Anders har väldigt olika smak.. Men när vi har diskuterat så kom vi fram till att vi skulle kunna tänka oss turkost eller ganska klar grön. När vi kom till Stångåstadens bobutik, så hittade vi inga turkosa tapeter, och de gröna som fanns var vi inte överrens om.. Jag tycker om de flesta gröna färgerna, medans Anders är väldigt bestämd om vad han vill ha.. Vi hittade däremot en brun tapet med blommor på som vi tyckte kanske kunde fundera..
Eftersom vi inte kunde bestämma oss, så åkte vi på en färgaffär som vi har rabbat på via stångåstaden.. Där hittade vi många fina tapeter, men vi kom fram till att vi inte ska lägga ner egna pengar på tapeterna, eftersom vi inte vet hur länge vi kommer att bo här.. Då kan pengarna gå till andra saker som vi behöver till vår nya lägenhet..

Lördagkväll var det tacos hemma hos oss med A och Z. Sen så träffade vi L och åkte till Cloetta Center för att se på GREASE! (med Måns Zelmerlöv) och det var så bra.. Jag och L satt bredvid varandra och bara skrattade så tårarna rann och sjöng med i låtarna.. Det var grymt bra och jag är väldigt imponerad av alla som sjöng och dansade..

Söndag så var det Våravslutning med klubben.. Först var det Jack ´n Jill, en tävlings form där man blir lottad med den man ska tävla med i varje heat. Det gick inte så bra för mig.. kom inte vidare till kvarten.. Men det var iaf roligt att prova på..
Sedan så var det dans till Sannex.. Det var ett band jag aldrig hört tidigare, och de var duktiga.. Spexade lite på scenen.. Efter pausen så blev jag väldigt trött och sliten.. Det var inte förrän i slutet jag fick tillbaka energin och slutet blev kul igen.. Sammanlagt var det en okey dag.. Inte super bra men inte dålig..

Valborg..
Vi var med mina klasskompisar + kompisar och grillade och spelade kubb..  Sedan fortsatte festen inomhus, eftersom värmen inte var dem högsta.. Jag och Anders tog det ganska lugnt och när de andra skulle ut på HG, så åkte vi hem.. En väldigt trevlig kväll, tack så mycket för sällskapet!!

1:a Maj.
Storhandla, plugga, vara förvirrad... göra sånt man inte bör göra när man ska plugga..

Idag..
Plugga och göra sånt man inte bör göra när man ska plugga.. Ska jobba om två timmar.. borde plugga lite till...


kramkram

Torso

Torso

Detta är min torso, som jag gjorde till en uppgift förra veckan.. Känslan den ska förmedla är Svek/ Kniv i ryggen.. Jag tyckte att det var ganska bra och uttrycksfull, medans jag har fått komentarer om att jag är lite grotesk.. Men jag har ialla fall kunnat förmedla en känsla och det var det jag skulle göra..