Lyckad utflyttningsfest..

I lördags hade jag och Anders utflyttningsfest.. Vi var 17 personer och det mest dansare.. Faktiskt bara tre som inte dansar.. Vi började med bål och äppelchips ute på gräsmattan med ett litet tacktal från mig, där jag berättade hur mycket jag uppskattar alla som kom på festen.. Och hur MYCKET jag kommer att sakna dem.. Efter mina tårfyllda ögon och tal så tog S ord, och de hade samlat ihop till en jättefin bukett och ett kuvert till mig med bidrag till en resa för att jag skulle komma och hälsa på i Linköping igen! Jag blev otroligt rörd av denna gest.. Och jag kommer att sakna alla så himla mycket.. Oberoende hur nära vi är som vänner, kommer jag komma ihåg olika minnen med alla människor..
När myggen kom och det blev lite kyligare flyttade vi oss in till lägenheten och där fick vi använda oss av ordspråket; Finns det hjärterum så finns det stjärterum.. De flesta trängde in sig i vardagsrummet bland flyttkartongerna.. Medans några stod i köket.. Enligt J var kylen den bästa platsen om man kände sig ensam på en fest.. För det är alltid någon som ska hämta dryck i kylen.. ;)
Vi serverade snittar lite senare på kvällen som gick åt i rykande åtgång.. När klockan började närma sig midnatt tog vi fram vår efterrätt och kvällens specialitet; varma hjortron och glass.. Det var mycket uppskattat.. Jag hade strategiskt gjort iordning mina smycken i en fin låda och hade den framme i köket så folk fick titta.. Fick mycket tips och inspiration av J, som gick igång på mina smycken.. *tack*
Kvällen var otroligt lyckad, och det kändes som den hade fått fortsätta lite längre för jag hann inte umgås med alla så mycket som jag hade önskat.. Men väldigt nöjd och lycklig lade jag mig att sova bredvid Anders..




Den fina buketten som H har gjort.



Jag var tvungen att läsa högt i kuvertet och blev lite gråtmild..



Jag och Anders ute på gräsmattan utanför vårt hus, med vår populära bål med frukt i..

Utflyttningsfest ikväll!!

Anders har jobbat en vecka på Moderna försäkringar nu.. Eller de har haft intro denna vecka och nästa vecka sätter det igång på allvar..
Om 1 1/5 timme kommer han till Linköping!!!! Men han åker 27 timmar efter att han har kommit.. Vi ska ha flyttfest ikväll för kompisar och det ville han gärna vara med på.. Så jag har städat i lägenheten och försökt se till att det mesta är gjort när han kommer, så vi hinner träffas mer än att springa som yra höns i lägenheten för att få den klar.. Vi har ju lite snittar mm som ska göras också.. Jag måste komma ihåg att köpa vattenfast mascara till ikväll.. Har en känsla att några tårar kommer att fällas..

Packningen.. jaa.. Jag vill ju gärna att det ska se ut som en "lägenhet" ikväll och inte som ett "flyttkartongsberg", så jag har packat lite skåp och så som inte är synliga.. Imorgon då är det bara att sätta igång och packa ordentligt.. Pappa kommer på fredag.. På lördag flyttar vi..





Jag och Anders har varit förlovade i 6 månader idag!!!

Jag älskar dig Anders!