Hemlängtan..

Jag har hemlängtan.. Till Lule..
Jag saknar att inte kunna träffa mina föräldrar när jag vill och bara veta att de finns i närheten.. Mina kompisar som bor kvar.. Men även de tjejer som tillhör "lulegänget".. Jag vet att vi blivit stora nu och fått andra intressen och nya hemorter.. Men när jag är med dem så kan jag bara vara mig själv och de "kan" mig.. De kan min historia och jag kan deras..
Jag saknar även Fia.. Även om hon har flyttat från Lule så är det närmare till Vännäs från Lule än till Linköping..

Jag lyssnar på julmusik och försöker piffa upp lägenheten lite.. Då blir jag lite sentimental och får hemlängtan.. Just nu är det Peter Jöback med; Jag kommer hem igen till jul..

Anders är och spelar fotbollscup så då är jag ensam och det kanske spär på hemlängtan lite mer..

Ska försöka rycka upp mig.. Ha en mysig helg!!

Ledig dag..

Idag har jag en ledig dag.. Det var lite osäkert om jag kanske behövde jobba, men det löste sig ändå... Svininfluensan börjar härja i närheten av mig och jag börjar bli lite orolig.. Egentligen inte för min egen del, men för familjemedlemmar som inte kan ta sprutan av olika anledningar.. Så jag ska försöka ta sprutan så fort som möjligt så att det hinner börja verka innan vi åker hem..

Har ätit lunch med S och S idag.. Det känns så tråkigt att vi har så svårt att hitta en dag i veckan som passar alla för lunch.. Men idag fick vi till det iaf..

Nu är det smyckestillverkning då jag har en beställning..

DM-möte ikväll..

Buckla på jack n Jill..

Idag hade vi Jack n Jill tävling, knytis och lite dans efteråt..
Jack n Jill är är en tävling där man blir lottad ihop med någon och om det paret går vidare blir man omlottad igen i nästa omgång.. Jag fick vänta till sist innan jag blev lottad med en ung kille.. Även om det är en plojtävling så blev jag nervös när jag skulle börja dansa.. Vi gick vidare till nästa omgång och då blev jag lottad med A som är en av de grymmaste dansarna i klubben.. Även då blev jag nervös och då sa han; men Lina, det är ju bara jag, nu ska vi ha kul!
Det var lite mindre nervöst och kul.. Och vi gick till final..

Jag blev lottad med en kille jag inte dansat så mycket med, men tyvärr inte trodde att vi skulle ha någon chans på pallen.. Så jag slappnade av och var inte alls nervös och både långsamma och snabba rundan gick jätte bra.. Det var ju inte sämre att det var Splish splash med Shake.. Till slut kom vi trea och det kändes väldigt kul, för det kändes som att vi dansade bra och hade kul..

Efteråt var det middag och dans till bandspelare..

Nu är det mys i soffan med pojken innan det är sovdags..

Vars finns kökshanddukarna?

Vi har bott i samma lägenhet 2,5 år och Anders vet fortfarande inte vars vi har våra kökshanddukar.. Vilket jag tolkar som att det bara är jag som byter dem..

Jag har jobbat idag.. Tokmycket att göra var det.. De flesta har insett att det är första advent nästa helg.. 
När jag kom hem från jobbet storstädade Anders köket och jag hoppade in och hjälpte honom.. Jag gick igenom våra hörnskåp och hittade saker som jag inte ens visste att jag hade (typ glöggkupa, som jag tänkte köpa igår, men ville vänta)..

När Anders skulle plocka fram nya kökshanddukar frågade han vars de fanns.. Då var mitt svar; Du får väl leta!
(nog borde han väl ha lite koll iaf..)

Nu sitter jag i ett nystädat kök.. Badrummet tog vi förra helgen.. Tre rum kvar.. Har tänkt hinna dem innan nästa helg.. Vi får väl se om d hinns..

Positiva och negativa kunder..

Kunder kan vara riktigt enerverande, spydiga, elaka, trevliga och väldigt tacksamma..
På en vecka så händer ganska mycket..

Förra veckan försökte jag hjälpa en kund, vilket var svårt då hon ville ha en vara som vi inte hade och jag inte visste var det fanns någon annan stans.. Men jag fick en RIKTIG avhyvling om att jag inte ska komma och försöka lura henne att köpa saker som hon inte behöver och får sätta i garderoben. Och att jag inte behöver handla åt henne utan det kan hon göra själv..
Det är inte ofta jag bryter ihop, men om jag får personlig kritik som jag inte tycker att jag förtjänar, då kan jag inte hålla ihop mig..

Men då är det så himla kul när man samma dag och dagar efter får kommentarer och tacksamhet för den goda servicen och hjälpen jag har gett andra kunder.. Då blir man glad, för det är ju det som jag försöker..

Idag var en lite kaotisk dag med massa smågrejer som gjorde att det kändes som en väldigt hektisk och kaotisk dag..

Ska bli skönt att få sova och börja på en ny dag imorgon..


Stockholms weekend

I fredags åkte jag och Anders till Stockholm för en skön weekend.. Vi fick bo hos S bortanför Mörby.. Vi tog oss till Danderydssjukhus där vi träffade S.. På Centralen fick man gratis choklad så jag och Anders tog varsin.. När vi är på tunnelbanan och jag är lite hungrig och ska öppna chokladen är det borta.. Då tror Anders att jag driver med honom och har gömt även hans, för den är också borta från fickan.. Så bådas choklad försvann men mobilen och nycklar mm som även var i fickorna var kvar.. Tur det..
Vi åt skink/spenat/fetaostpaj som jag hade gjort och tagit med.. Sen var det Cats på Cirkus.. Det var en vädligt bra show, men inte så mycket monologer att det var svårt att hänga med i handlingen.. Men grymt bra dans och musik och bäst var akrobatörerna..

Lördag var det tänkt att bli shoppingdag, men vi tittade och jag testade klänningar till Brölloppet vi ska på på Nyårsafton.. H kom in och vi gick och fikade.. Sen mötte S upp oss och det blev lite shopping sen middag på Faros på Södern med grymt god Grekisk mat.. Vi var nog det gladaste sällskapet i restaurangen, med leende på läpparna och nära till skratt..

Söndag åkte vi till Sollentuna för att köpa klänning till S och bh till mig.. Bara jag fick shoppa.. Sen blev det lunch på John Wayne (tror jag det hette).. Sen träffade jag och Anders F en stund och sen var vi bjudna på middag hos S och M.. Grymt fin lägenhet och det är alltid kul att träffa S då det blir så sällan och roligt att träffa M.. Anders och M blev genast polare då United matchen var på och båda var stora Unitetfan.. Öronen var stora på båda under middagen.. Men tyvärr blev det förlust den kvällen..

Mer shopping på måndag innan vi åkte hem.. När jag äntligen bestämt mig för klänning till brölloppet så blev det strömavbrott i Åhlensgallerian och vi fick väldigt bråttom till tåget sen..

En riktigt trevlig helg och kul att hinna träffa många vänner.. Känns tråkigt att det är så länge mellan gångerna..