Dags att söka nytt jobb..

Ska bli skönt att få lite ledigt härifrån och få komma till familj och vänner..

Svar på ovissheten..

..kommer på onsdag eller torsdagkväll..


Ovisshet.

Jag vet inte om jag får stanna kvar på jobbet.. Och det är skitjobbigt..
Jag har blivit ombedd att komma till butikschefen om det är något som jag vill prata om och det har jag gjort.. Och vad får jag för det?
En osäkerhet om jag passar in i gruppen..

Mer info får ni inte just nu.. Det är för jobbigt att prata eller tänka på det..

Jag har gått i ovisshet sen i måndags och det har varit en *piip* vecka.. Jag har mindre ork, mindre aptit än jag brukar och mår allmänt skit..

Jag hoppas att jag får veta innan fredag då vi åker hem..

Förlovning!



I lördags förlovade jag och Anders oss..

Jag har varit lite anti förlovning då jag vill att förlovningen skall vara ett steg mot giftemål och jag har tidigare inte känt mig redo för det.. Nu börjar jag känna att det inte känns så långt borta, även om vi fortfarande pratar några år.. Max 5, har jag sagt.. Jag hoppas på tidigare.. Det kändes som ett naturligt steg efter att ha varit tillsammans i mer än 7,5 år.. Men nej vi väntar inte tillökning..

Vi bytte ringar i lördagseftermiddag och gick sedan på Afrodite, en grekiskrestaurang och åt middag.. Efter middagen överraskade vi S och P genom att ha ringar på vänsterringfinger när vi skulle se Dansbandskampen..
Bilden som är ovan fick även familj och vänner och det var tydligen många som inte var helt säker på vad bilden betydde.. ;)

Ringarna är i titan..

Adventsfint..

Jag har sedan förra helgen när jag gjorde adventsfint i vardagsrummet inte känt mig helnöjd.. Men jag kom på att det troligen var pga vår stora tygtavla som är svart i grunden med massa färglada rosor på.. Men nu har jag bytt tyg, sytt fast snöstjärnor på, bytt kuddar och duk.. Jag har även köpt världens finaste gran!!
Den är från Hemtex och kostar 299kr.. Kändes lite mycket. Men nu när jag bestämde mig så är jag sååå nöjd!! Nu känns det jättebra i vardagsrummet..

Börjar tolv idag.. Har fixat lite i lägenheten och snart ska jag iväg för att ordna med lite saker innan jobbet.. Det blir lucia/julfest ikväll på Universitetet.. Vi är några från lindygruppen som ska gå.. Anders ska på sitt andra julbord på två dagar nu så då kan jag smita iväg för lite dans..

Här kommer bilder, de är lite dåliga men men.. Man tager vad man haver..






Den är så himla fin.. Den ser väldigt riktig ut och har små kottar.. I LOVE IT!!!!