God Jul!!

Nu har jag äntligen kommit hem till Lule.. men vintern är inte som den brukar vara, lite snö och temperaturen pendlar mellan plus och minus.. Nu ska jag försöka ta det lite lugnt under julhelgen i stugan med familjen.. Det blir en efterlängtad jul, då vi har pratat om att fira i stugan i många år..
Mamma och pappa springer runt och fixar det sista vi ska ta med oss.. hmm.. kanske borde hjälpa til...

Men jag önskar ialla fall er en jätte mysig jul och hoppas att ni har det bra


*Julkramar* Lina

Lule here I come!!!

Imorgon så åker jag och Anders hem!!!! Det ska bli såå skönt...

Redovisningen av skissuppgifterna gick bra, de två av tre jag redovisade.. Jag restade på den sista, och ska göra den i januari.. Jag hade ingen ork att göra klar den, tyvärr..

Idag är det lucia, men min julstämninge infinner sig inte direkt här.. *piip* skitväder.. regn och tråkigt.. Jag ser framemot SNÖ!! På skolan så var det luciamorgon; teater/musik, flickan som inte fick vara stjärngosse.. det var kul..
Jag hade även handledning av slutuppgiften; Årets Ellen (Key) och jag fick några ideer som jag ska fortsätta på.. måste bara läsa lite mer om henne..


(synd att jag inte hörde av mig tidigare, hade varit kul me dans tillsammans.. men jag hoppas att det blir Övik för min del denna gång...)

Lule here I come!!

Ingen inspiration till skoluppgifterna..

På måndag ska vi redovisa tre skissuppgifter:
* Bilens kläder
* Med dräkten som inspiration (göra en accessoar)
* "Boplats" till vekotidnigar

Jag är nästan färdig med boplatsen för tidningarna, men jag måste göra en pappmodell i full skala också..
De andra har jag nästan ingen inspiration alls för.. Måste tvinga mig, men jag har ingen ork, eller motivation..

Nu sitter jag på skolan i väntan på ett seminarium, som börjar 17.30 och slutar 19.15.. Och ikväll ska jag på Harrys (Pub/disco) där Blender ska spela, så jag ska träffa några kompisar och fara dit och försöka dansa med alla fulla människor.. Anders kommer också vara där (julfest), så jag kanske får mig en dans med honom ikväll också.. =)

Imorgon blir det Blender igen.. får åka med några kompisar, så jag hoppas på en bra kväll.. Anders kommer att var på sin andra julfest på två dagar, så jag kan dansa med gott samvete..

Puss och kram

Jag tycker inte om söndagar numer...

Förra söndagen när jag åkte hem från Oslo så stoppade tullen bussen, och en narkotikahund kom in i bussen.. Den fick för sig att stanna vid killen bakom mig och sedan vid mig, så det var bara att ta sina grejer och in i en lokal, där de gick igenom alla mina väskor plus mig (kände i fickor och skor), men inget hittade de på mig (antar inget på killen heller, då båda fick gå tillbaka till bussen).. Men jag var sist tillbaka i bussen och alla tittade på mig, mådde väldigt dåligt på resan hem.. och då hade jag ca 6timmar kvar..
Jag fick både träffa Anders och dansa på kvällen (Blender) så den dagen blev lite bättre..


Denna söndag (idag): Så upptäcker vi att någon har kastat ägg på våra fönster och balkong.. Så det var bara ut och putsa fönster och försöka få bort äggen som hade torkat över natten.. Väldigt trist.. Känner mig väldigt irriterad och arg!!!
Mattan måste vi försöka tvätta, för annars kommer den börja lukta surt ägg, vilket det gjorde när jag blötte de intorkade äggen för att försöka få bort det... *suck*

Jaja.. ska få dansa ikväll igen (Zlips denna gång) så jag hoppas att jag får bort min irritation..

Hoppas ni har bättre söndagar än mig..