Shopping och Vuxenpoäng..

På lördag morgon gick vi för att köpa frukost, tog det lite lugnt.. Sedan så cyklade vi till stan.. Provade jeans och tittade på huvtröjor..
Vi shoppade lite men inte så många "onödiga" saker.. Anders fick ett par jeans, jag en huvtröja, böcker, hårtrimmer, skrivböcker, cykeltillbehör och presenter till kompisar.
Vi fikade på stan, och Anders fick prova en latte med vaniljsmak gjord på havredryck.. Den var helt okey, men det smakar lite bättre gjord på mjölk..

Till middag kom S och P och vi lagade mat tillsammans.. Sedan så åt vi mat, drack vin och bara pratade och myste.. Marängswisch till efterrätt.. Tiden for iväg och det gick in på söndagsmorgonen innan gästerna lånade våra cyklar och cyklade hemåt..

Det kändes som en kväll som måste ge vuxenpoäng, laga mat tillsammans, dricka vin och bara sitta och prata.. Även om det inte var alla i sällskapet som ville ha mer poäng.. ;)

En himla mysig dag var det iaf.. Det gör vi gärna om snart..


Första Nolle-P veckan..

Nu har första Nolle-P veckan avklarats..

Tisdag: Nollans första dag, rundvandring på Campus och fadderns middag till nollan... Vi hade lagat sallad och nollan gjorde nolleskyltar och vi lekte lekar..

Onsdag: Rundvandring i stan och vi åt på ett café, sen var tanken att det skulle vara pubrunda, men den blev inte så lång..

Torsdag: Buggkurs för nollan (och faddrar), jag testade att dansa kille, och det var inte det lättaste.. men en bra erfarenhet.. Kursen var bra, lite olik det jag är van att dansa från Sportdansklubben. Sen så var det förfest hemma hos mig, och sen så var det kravall: I Afton Dans.. Det var bugg och discodans.. Jag dansade inte så mycket bugg, när jag dansade så dansade jag mest kille.. Det var mycket drag och slit bugg, när vi väl kom till festen (som att alla glömt det de lärde sig)... Men vi hade en kul kväll.. och nollan måste tro att deras faddrar inte riktigt e kloka.. *skratt*, fast det är vi nog inte heller.. =)

Fredag: Grillkväll för hela programmet.. Det var inte så mycket folk.. Men en trevlig kväll.. Vi grillade i Vallamassivet och spelade kubb.. Med lite speciella regler.. ;) Gräset var så högt så att vi började gömma kubben under gräset, och hade olika taktiker.. kul var det..

Det har gått bra i veckan, och det verkar som att nollan har haft kul.. (Det hoppas vi iallafall)


Tillbaka i Linköping och massa att göra..

Nu har jag varit här lite mer än en vecka..
Jag har hunnit dansa i Jönköping på Fröjden vilket var kul, och jag fick inte ont i knäna..
Vi h ar fått i ordning sovrummet och jag har sytt nya gardiner och draperier till vår rumsavdelare.
Kök och vardagsrum väntar på att bli tapetserade.

Nolle-P har börjat och jag och A har planerat det i massor med timmar.. Eftersom vårt program är så himla nytt, så finns det inte någon direkt tradition om hur Nolle-P brukar skötas, så vi har fått göra det bästa av situationen..
Ikväll ska vi ha buggkurs och Kravall- I Afton Dans.. Alla som känner mig förstår att jag tycker att det ska bli jätte kul.. =)
Men det sliter på kropp och knopp att hålla i trådarna.. Men all heder till A som har dragit i de flesta trådarna..

Nya tag idag..

Nu bär det iväg mot södra delar av Landet igen..

Igår var jag och mina tjejkompisar (nästan hela gänget) och åt middag på Thai Thai, där jag åt vårullar och sushi.. Det gjorde även de flesta andra, förutom S som inte vågat prova sushi än.. (tycker om dig ändå ;)
Sen blev det en latte på Roasters, innan jag åkte hem för att umgås lite med familjen å packa lite innan jag skulle sova..  Det var kul att träffa tjejerna en sista gång innan jag åker hem...

Idag har jag sprungit runt å packat å letat ren tvätt.. Hoppas jag har hittat allt.. Har också skickat iväg lite med transport, eftersom jag packar alldeles för mycket när jag skulle hit..

Om drygt en timme åker jag mot flygplatsen å så blir d resa hela dagen..

Känner mig väldigt vemodig.. e inte alls sugen just nu på att åka hem till Linköping..   *jobbigt, jobbigt*

Jag och kräftan

Jag och kräftan

Förra veckan var det kräftfiske..
På onsdagkväll åkte jag och pappa till stugan för att förbereda burarna, lägga nät och fiska lite.. Jag insåg att det var ett tag sen jag fiskade, och drog som ett litet barn så fort jag fick napp.. Men jag lärde mig till slut, men kände mig lite irriterad på fiskarna som bara åt upp min mask utan att fastna på kroken.. vi fiskade lite med drag efter båten också och då fick jag mest näckrosor och bladen..

Torsdag hämtade jag och S; P, M & M från tåget och så for vi till stugan för att fiska kräftor.. Tjejerna tyckte det var spännande men lite otäkt att åka båt, då det var strömt vid några ställen och båten vickade till ett par gånger.. P var nog också ganska nyfiken fast han inte visade det lika mycket.. Vi fick ganska bra med kräftor och denna som jag är med på bilden, åt jag nog upp på lördagen, men då hade den blivit kokad..
Allt var inte frid och fröjd, men det är väl tyvärr sånt man får räkna med när man inte kan komma överrens med alla människor..

Fredag blev en riktig slödag utan att sy ett enda dugg (vilket var planerat). Morrika mat och kräftfiske efter middagen.. Sen såg jag Rosa the movie med M & M, men de somnade så jag fick se den själv.. =)

Lördag fick jag åka in till stan för att jobba, och sen så åt vi kräftor och massa annat gott på kvällen.. Moster och kusin vitamin kom och höll oss sällskap.. Det var trevligt att se dem en gång innan jag åker till södern..

Söndag så provade jag på att gjuta i betong.. Det var kul, måste prova på det nästa sommar lite mer.. Det blir bara svårt att frakta det till Linköping.. Lite sömnad..
Fika med nästan alla tjejer på kvällen..

"Jag ser att du också väntar smått"

Joo.. Den komentaren fick jag idag på jobbet... 
Jag hjälpte en äldre kvinna som hade stickat ett babytäcke och skulle ha ett tyg på baksidan.. Och så tittar hon på mig och säger; Jag ser att du också väntar smått.. Jag blev ganska chockad, för utan att tänka mig för så höjde jag rösten lite och sa: Nej, det gör jag då inte. Det är ingen som har berättat det för mig iallafall..

Så nu vet jag inte hur jag ska tolka det.. Är det gymmet som gäller, eller spelar mina hormoner mig ett spratt (NEJ, så är det inte, och det är väldigt säkra källor) Måste kanske skynda mig till gymet för att få bort min lilla "bebis" mage..

Konstig komentar att ge en främande människa iaf, tycker jag..

Helgens bravader..

Jag och Sara

Fredag blev det dans i Käcktjärn efter en lång dag med massa funderingar.. Det var kul, förutom att mitt onda knä gör mig påmind, och det blir nog ingen dans på ett tag för mig.. Hoppas bara att det går att dansa på Öviksmaran.. *håller tummarna*

Lördag jobbade jag. Inflyttningsfest på Porsön hos U och E.. Mysig lägenhet!! Jag hade med mig S och P som extra gäster och vi och S.H åkte tidigare in på festivalområdet.. Vi hann se Martin Stenmark.. Han var bättre än jag trott.. Sen så var det toakön, och karuseller som gällde..
P försökte kasta pil för att vinna ett hjärta till S, men han missade..  Så jag var ju tvungen att prova, och då var S.H med mig och då sa jag: om jag vinner, så får du den.. och jag vann! ett litet hjärta men ett hjärta var d iaf.. och S.H fick det och det är vi som är så fina på bilden..
Det blev mat och sen så lite mer mat (för vissa) och sen blev det hemfärd..

Söndag var jag väldigt trött och jag följde med som sällskap till mamma när hon skulle till stugan för att klippa gräset.. Jag hade väldigt ont i knät, så jag gick ner till några släktingar å fikade och surrade en stund medans mamma fick jobba me gräset..
Pizza och J19 VM i basket på kvällen.. Kul att se Luletjejer göra bra ifrån sig..

SOOVA!!

Uppraggad utanför en bajamaja...

Japp rubriken stämmer.. Jag var på torsdagens gratiskonserter på Luleå kalaset igår.. Började äta middag i Kafelinotältet med U och E...
S och P kom lite senare och då åkte U och E hem för de frös så mycket...
När jag stod i toakön så ställde sig en kille bakom mig och frågade om det skulle gå snabbt inne på toan, och det lovade jag.. Då frågade han om vi inte skulle ta en dans, och jag såg frågande på honom.. Men sa att jag väntar tills i morgon när jag ska dansa i Pite.. Så blev det min tur.. När jag kom ut och killen skulle in så sa han, om jag har tur så är du kvar när jag kommer ut.  Och jag flög snabbt till P, för att ta skydd, och när S var färdig så gick vi snabbt.. =)
Vi hamnade i Wallmans salonger tältet och tog öl och cider och såg på show.. (jag drack läsk eftersom jag lovat att köra hem)..

Om en stund blir det jobb, och dans i Käcktjärn ikväll..