Underbart (i stugan) är kort..

I går så åkte jag bussen till Råneå där jag blev upphämtad av Anders, och så åkte vi till Stugan.. Där e S, P, M och M... Vi spelade klotter (typ som kubb fast med klot som är ett spel som spelas i Vännäs) och jag och Anders vann båda gångerna!!
Vi badade bastu och jag, M och M badade i Råneälven.. Det var skönt..
Vi grillade och mormor kom och åt. Sen så blev det singstar, jag och Fia duellerade och vi vann nästan lika många gånger... Det var inte lätt att sjunga som spelet ville, och Under Ytan var inte en lätt låt att sjunga, helst inte : Jag vet jag vet, jag vet att du finns där.. Det var hur svårt som helst, vi prickade inte många toner rätt där.. =)
Jag och Anders sov i gäststugan, steg upp tidigt för att jag skulle med bussen från Råneå till stan å jobba.. Men jag hade kollat fel buss, så Anders fick skjutsa mig till stan.. 
Jag hade velat vara i stugan flera dagar.. Jag blir så lugn och trivs så väldigt bra där.. Ska försöka åka dit nästa vecka nån kväll efter jobbet..
Har gjort potatissallad till hur många som helst ikväll, hoppas bara att det räcker till alla imorgon..
Imorgon ska vi ha grillfest och spela brännboll, kanske bada bastu å så.. Ska bli kul att träffa våra kompisar (mest mina)..

Näe måste fortsätta fixa till imorgon.. kram kram


Resume av Öland..

Jag kanske ska redovisa min Ölandsvecka som jag så länge har längtat efter.. Försökte igår att skriva en, men just när jag skulle spara den så försvann den.. USCH!! Va arg jag blev..

Nu sitter jag med word istället och skriver här, och kopierar sen..

 

Jag orkar inte skriva dag för dag, så jag kommer att göra en sammanfattning.

 

Jag startade efter tre på torsdagseftermiddagen och körde mot Skellefteå där jag fick mat och hämtade S.B.. Det regnade lite från och till från Luleå till Övik.. När vi skulle hämta S.P i Bjästa, så var jag inte den bästa kartläsare/vägbeskrivningslyssnaren så vi körde lite fel.. *oops*

Vi körde till Hudiksvall där vi fick låna en lägenhet och sova i..

Fredag klockan 08.00 var vi i bilen igen.. Lunch i Nyköpingsbro och sedan till Linköping för att hämta grejer och Anders.. När vi packat in allt i bilen var den och takboxen fullproppad.. (jag undrar hur vi hade rymts om vi inte tagit boxen, Anders??? =)

Vi kom till campingen kring åtta och blev bemött av P, som var kramsugen, packade upp sakerna och gick till grabbarna på Werstkustgatan där vi fick dricka och spelade Alias.. M gjorde en strålande insats, och gjorde oss positivt överraskad över att han faktiskt inte var så dålig som sist.. =)

Lördag, dåligt väder med hagel, och regn.. Åkte till Borgholm och tittade lite.. De flesta började droppa in under eftermiddagen till campingen.. Middag och födelsedagsfika (sockerkaka, jordgubbar och glass) för Anders som fyllde 25år.. Dans på kvällen till Zlips.. Anders följde med en stund och dansade inte bara med mig och Wibbe utan också med några helt främmande tjejer, och jag var så stolt!

 

Resten av veckan:

* Spelade volleyboll, solade och badade

* Anders åkte hem på söndag

* Spelade Alias

* Åt massa god mat

* Spelade mjukfotboll i uppblåsbar ?rink?

* Festade

* DANSADE!!!!

* Åt god mat på Lammet och Grisen.

* Hade mest oordning i vår stuga (De andra hittade kläder som de inte ägde *fattar inget* )

* Träffade och dansade med massa trevliga människor, ny och gammal bekantskap

* Träffade och dansade med en kompis från Internet som jag aldrig tidigare sett ?live?

*  Delade stuga 51 med 4 goa tjejer, och hade visst två herrar på besök ibland..

* Var på Zlips spelning när de ?släppte? sin skiva (som jag köpte)

* Var på PEX and the boys..* Bra väder två av 7dagar 

Ett underligt motto som flera följde (inte jag) var: Det som händer på Öland, stannar på Öland..

 

Hade en bra vecka, och eftersom jag har ?tagit? några Sportdansklubbares stuga så måste jag ju dit igen?