Gräsänka..

*Suck*
Anders har varit borta sen i fredags och jag har redan svårt att vara ensam.. Jag trodde inte att jag skulle ha svårt att vara ensam, men det är inte min starka sida..
Det kändes redan på fredag em, då jag kände mig orolig och ensam.. Så jag åkte till Harrys, där LBRR hade prova på-bugg. Så jag var med och hjälpte till.. Senare spelade Wahlströms.. Så det blev dans både styrdans och lite disco och även någon cider..

Lördag sov jag ganska länge.. Jag pratade med mamma i telefonen och hon fick  mig att inse att jag måste ta tag i packningen redan nu, även om jag gärna skulle vilja vänta.. Jag hann även göra lite äppelchips.. =)
Lördagskvällen bestod av Schlagerfest hos S:s kompis.. Vi fick alla skriva vem vi ville skulle vinna och vem vi trodde skulle vinna.. Jag tippade att Tyskland skulle vinna.. Danmark ville jag, eller egentligen båda.. Men det blev bra till slut.. Utgång på Harrys/Sliver även denna kväll..

Idag har jag packat tre lådor!!! *yeay* Har börjat packa i syrummet.. Just nu så packar jag i olika delar i lägenheten.. Så det är nog bra att jag har två veckor på mig att packa.. Lägenheten är i väldig oordning..

Till sist.. Vi fick inte lägenheten på lövskatan som vi ville ha.. Jag känner mig lite deppad.. Det var en väldigt fin lägenhet.. Men men.. Nu får vi hoppas att något annat dyker upp..

Äppelchips..








Jag har blivit helt såld på äppelchips.. Det otroligt många sätt att göra dem.. Men så här gör jag:


* Sätt ugnen på 100 grader.
* Skölj och kärna ur äpplena. (ev skala, om du inte vill ha med skal)
* Skär äpplena i tunna skivor.
* Lägg skivorna på ett bakplåtspapper på en plåt.
* Sätt in plåten, låt ugnen vara lite öppen om du inte har varmluftsugn.
* Om du har två plåtar, växla mellan plåtarnas position..
* Tiden beror lite på hur du vill att konsistensen är. (ca 3 timmar blir de hårda och knapriga)
* Om du vill ha smak, så kan du strö över kanel eller salt, eller vilken krydda du vill..


*Tada... Färdiga.. och super goda!!


Lule here we come!

Nu har det hänt en himla massa grejer..

Anders har flyttat till Lule. Han fick jobb som blev klart i veckan och börjar 1 juni. På Skanska var de så schysta så han fick gå på en gång.. Så nu börjar han jobba på Moderna försäkringari Lule..
I helgen ska han på någon grej med Skanska och åker imorgon när det är slut upp till Lule..
Så nu är jag gräsänka en vecka.. Nästa helg kommer han hit för då har vi utflyttningsfest där våra vänner kommer och festar med oss en sista gång innan vi flyttar..

Flyttlasset går 12:e juni.. Måtte jag hinna packa allt.. Jag som är en obotlig tidsoptimist.. Jag vill helst lämna så mycket grejer kvar som möjligt, bara för att jag bor kvar, och sen får jag säkert panik när allt måste va klart och det inte är det..

JaJa.. det problemet får jag ta om en vecka.. =)

Lägenhet.. jaa.. det vet vi inte riktigt än.. Vi får se om vi får en lägenhet som Anders föräldrar har tittat på.. Annars så löser det sig förr eller senare..

Jag har fått en telefonintervju för en Butikschefs utbilldning i Lule.. Men den är inte förrän 9:e juni..

Osäker framtid..



Nu är det massa saker som händer i mitt liv... Vissa saker är väldigt osäkra och andra mer säkra..
Vi har sagt upp lägenheten.. Flyttlasset kommer att gå innan midsommar.. Och vars bär det då? Ja, lite av grejerna blir kvar i Linköping och det mesta flyttar upp till Lule..
Jag har fått sommarjobb i Boden och kommer att bo hos mina föräldrar.. Anders kommer att söka lägenhet i Linköping.. Nej vi har inte gjort slut..
Vi har bara börjat med våra planer att flytta tillbaka till Lule.. Även om vi hade velat flytta samtidigt, så var det inte meningen att vi skulle det.. Så vi får bo särbos ett tag och sen så löser vi det.. Jag har sökt jobb och skola, så jag hoppas att det finns en mening för mig med med denna flytt..

Det som känns mest jobbigt är att lämna alla vänner i Linköping, och all underbar dans.. Jag är verkligen med i den BÄSTA dansklubb man kan vara.. Alla människor där är så himla härliga.. Jag blir så himla glad av att höra att folk tycker det är tråkigt att jag ska flytta från Linköping..

Det känns lite både och att flytta.. Mitt hjärta har delat på sig, och halva finns i Lule och andra halvan finns i Linköping.. Men det finns helt underbara människor i Lule, som det ska bli så himla skönt att bo i närheten av också.. Och om jag/vi kommer fram till att det inte var det bästa beslutet så är det ju bara att flytta tillbaka eller hur?? =)